Studeren of werken. Meestal gebeurt dat vanachter een bureau thuis of op kantoor. Maar wist je dat een flexwerkplek bij FLEXeBEL in Alfaz del Pi meerdere voordelen met zich meebrengt?

Wanneer jij veel vanuit huis werkt, kan dit impact hebben op jouw ritme. Je hebt namelijk niet per se een geldige reden om zo vroeg als normaal op te staan, er is continue afleiding om je heen qua privézaken en het is verleidelijker om tussendoor even op bed of de bank te liggen. Door naar een flexwerkplek van FLEXeBEL te gaan, scheid je werk en privé beter en kan je gedisciplineerder werken.

Een sfeer kan veel met je doen! De flexwerkplekken van FLEXeBEL in Alfaz del Pi zijn zo ingericht dat ze jouw creativiteit en productiviteit bevorderen. Daarnaast zit je in een professionele omgeving waar de energie van anderen erg aanstekelijk kan werken!

Je ontmoet nieuwe mensen als je werkt op een vreemde/andere locatie. Bewust of onbewust treed je in contact met gelijkgestemden. Tijdens het koffie halen, het lunchen of verderop in de ruimte waar jij hebt plaatsgenomen bijvoorbeeld. Alleen maar leuk (wie weet help je elkaar verder!) en veel beter dan die eenzaamheid die je afgezonderd thuis ervaart.

Een flexwerkplek van FLEXeBEL kan je per dag of per dagdeel een volledig ingerichte werkplek voor een lage prijs afnemen. Geen huurcontracten en abonnementen dus!